Jelenleg 37 vendég olvas minket
Lúgosító Ételek
A fehér káposzta élettani hatásai PDF Nyomtat Email
Írta: hkd   
2008 december 04., csütörtök 10:14

A fehér káposzta tartalmaz káliumot, ként, jódot, kalciumot, foszfort, vasat, klórt, nátriumot, nagy mennyiségű A vitamint, B vitamin komplexet, C vitamint és U vitamint.

 

 

Utolsó frissítés: 2008 december 04., csütörtök 10:21
Bővebben...
 
A fokhagyma élettani hatásai PDF Nyomtat Email
Írta: hkd   
2008 december 04., csütörtök 10:05
A fokhagyma gyógyhatásai között a legfontosabbként érelmeszesedés gátló tulajdonságát kell kiemelni. Értágító és vérnyomáscsökkentő hatása is van, ami különösen a szem, a láb és az agy szűkült ereiben, tehát az ún. perifériás (a szívtől távol eső) erekben érvényesül.

 

Utolsó frissítés: 2008 december 04., csütörtök 10:11
Bővebben...
 
A brokkoli élettani hatásai PDF Nyomtat Email
Írta: hkd   
2008 december 04., csütörtök 10:02

A brokkoli kitűnő C-vitamin-, folsav- és ß-karotin-forrás, így joggal foglal el méltó helyet a rákprevenciós étrendben, de ott a helye az indolszármazék-tartalmánál fogva is.

Bővebben...
 
A cékla élettani hatásai PDF Nyomtat Email
Írta: hkd   
2008 december 04., csütörtök 09:58

A cékla vérképző hatású, a sav-bázis egyensúlyt, a máj anyagcsere folyamatait szabályozza, valamint tumorsejtek szaporodását gátló hatása is van.

Utolsó frissítés: 2008 december 04., csütörtök 10:05
Bővebben...
 
Zöldségek élettani hatásai PDF Nyomtat Email
Írta: hkd   
2008 október 29., szerda 08:16

A cikkből megismerhetjük a brokkoli, a cékla, a  fokhagyma, a fehér káposzta, a kelkáposzta, a mustármag, a  paprika, a paradicsom, a paszternák, a  petrezselyem, a sárgarépa, a sütőtök, a spenót, a torma és a zeller élettani hatásait.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2 / 3 oldal

TOP LÚGOSÍTÓ AJÁNLAT

BIO KOZMETIKUMOK ONLINE!
BIO.ANDUL.HU