Jelenleg 38 vendég olvas minket
Lúgosító Ételek
Spenót - lúgosító zöldség PDF Nyomtat Email
Írta: hkd   
2008 október 20., hétfő 08:54

 Kicsiknek spenót, nagyoknak paraj

Fűzöld, bizarr állagú lé, amiben félbe vágott kemény tojás úszkál - legtöbbünknek ez az első emlékünk a spenótról, nem csoda, ha sokaknak ez az utolsó is egyben. Pedig a spenót - úri nevén a paraj - számos formában elkészíthető, nyersen és főzve is fogyasztható zöldségféle, ami a szervezetünkre gyakorolt hatásait tekintve akár a gyógynövények családját is gyarapíthatná.

 

Bővebben...
 
A zeller - lúgosító zöldség PDF Nyomtat Email
Írta: hkd   
2008 október 17., péntek 15:48

Az élénkítő zellerA zeller a Kaukázus vidékén és a Földközi-tenger partvidékén őshonos, termesztésével nem is foglalkozott senki, a réten előforduló vadzellert használták. Mára a zeller egy méltán népszerű zöldség. Nézül milyen "csodát" művelhet velünk!

 

 

Bővebben...
 
A cékla - lúgosító zöldség PDF Nyomtat Email
Írta: hkd   
2008 október 17., péntek 15:45

A cékla azon zöldségfélék közé tartozik, amely azonkívül, hogy lúgosít, számtalan a szervezet számára igen fontos anyagokat tartalmaz, káliumot, kalciumot, nátriumot, vasat, valamint A-B-C vitaminokat.

 

 

 

 

Bővebben...
 
A leghatásosabb lúgosító zöldségek PDF Nyomtat Email
Írta: hkd   
2008 október 17., péntek 00:00

A lúgosító étrend lényege, hogy étkezés során túlnyomó többségében lúgos kémhatást kiváltó alapanyagokból készült ételeket fogyasztasz.Ezek általában megfelelnek az egészséges táplálkozás kritériumainak, így hozzájárulnak szervezeted egészségének megőrzéséhez.A következőkben öt, olyan növénnyel találkozhatsz, mint a zeller, spenót, paradicsom, burgonya, vagy a cukkini. Ezek a finom zöldségek segítenek a lúgosításban.

 

Utolsó frissítés: 2008 december 04., csütörtök 09:58
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

3 / 3 oldal

TOP LÚGOSÍTÓ AJÁNLAT

BIO KOZMETIKUMOK ONLINE!
BIO.ANDUL.HU